2010-04-23

De sista skälvande dagarna, 5 små dagar tills detta skall visas för EM´s alla inköpare och nu är det skarpt läge. Point of no return.
Sen var det då det där med Island, alltså vulkanaskan (eller VA som det heter på flygspråk, något jag skrattade åt att jag var tvungen att lära mig då jag tog pilotcert… idag skrattar jag lagom). Prover har fastnat på flygplatser lite här och var och ja bortsett från att all design är på plats är man nu utlämnad till vädrets makter. Hatar att inte själv kunna påverka.

Nåväl, stora pressvisningen är 19e Maj och till dess är alla bitar på plats. Inklusive undertecknad. Men först, fylla 50 och megafest redan imorgon med mina 300 gäster på Grand i Saltsjöbaden. Kanske kan vi festa bort de däringa askmolnen?

I dagarna är det mest pressintervjuer och samtidigt försöka jonglera livets övriga med jobb, familj och egenintressen. Det går sådär kan jag berätta.

Men nu är det fredag kväll, jag siktar in mig på mina vänner i Stonefunkers som spelar på Fasching.

På vägen dit lär jag gå in i stolpar, granskandes en rad purfärska foton på alla mina sittmöbler i dess rätta färger. Helt euforisk. Egotripp à la carte. Och jo, jag fick dessa precis just nu, as I write.

Gutår på er och make room at home. Något riktigt skönt är på väg åt ditt håll, med en fåtölj så skön att ”Ben Hur” känns kort.

Ett skepp kommer lastat!
 

Per